1.   Alergi (SUNPRO, LCT, CORDYMUNE, AMNE, NATURAL RADIX)
2.   Amandel (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ)
3.   Ambeien (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, EKSTRAK SLIM)
4.   Anemia (LCT, SKA-72, AMNE, SBMN, NRH) + (Minum air putih 8 gls/hari)
5.   Arthristis (SUNPRO, LCT, ENBEPE, HWT)
6.   Asam Urat (SUNPRO, LCT, EKSTRAKSLIM, HWT)
7.   Asma (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NATURAL RADIX)
8.   Autisme (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
9.   Batu Ginjal (SUNPRO, LCT, AMNE, CORDYMUNE) + (Minum air putih 8 gls/hari)
10. CMV/TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE, HWT)
11. Darah Rendah (LCT, NCP, AMNE, SBMN, ACAI plus)
12. Darah Tinggi (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, ACAI plus, NTEA)
13. Demam Berdarah (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE, SBMN)
14. Diabetes (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, CORDYMUNE)
15. Meningkatkan Berat Badan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, PERMEN SUKA-SUKA)+Imbangi dengan OR Teratur)
16. Menurunkan Berat Badan (LCT,SBMN,EKSTRAKSLIM,ACAI plus, Imbangi dng OR Teratur, hindari mkn >9 mlm)
17. Epilepsi (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, SBMN)
18. Flek Hitam (LCT, MORESKIN, COLLASKIN)+(LCT DIMINUM DAN OLES)
19. Flu Tulang (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, ENBEPE, CALSEA plus)
20. Gagal Ginjal (SUNPRO, LCT, NRJ, CORDYMUNE, AMNE) (jika sudah sembuh berikan SBMN)
21. Gangguan Jiwa (ENBEPE, LCT, NRJ, AMNE)
22. Gangguan Empedu / Batu / Radang Empedu (SUNPRO, LCT, NTEA, AMNE, SBMN) kurangi makanan berlemak
23. Gangguan Prostrat (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE)
24. Gegar Otak (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
25. Gondok (LCT, AMNE Stadium Awal, ACAI plus)
26. Pemulihan pasca operasi (LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE Oleskan LCT pada Bekas Operasi)
27. Hernia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
28. Herpes (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE) (LCT dioleskan)
29. Ibu Hamil (LCT, NRJ, AMNE, Usia> 4 BLN TAMBAH ENBEPE, CALSEA plus)
30. Ibu Menyusui (LCT, NRJ, AMNE, SKA-72, ACAI plus, NCP)
31. Insomnia (SUNPRO, LCT, ENBEPE, SBMN, NTEA)
32. Jantung (ENBEPE, LCT, NCP, AMNE, CORDYMUNE)
33. Jerawat (SUNPRO, LCT Minum, ACAI plus) LCT dioleskan.
34. Kanker (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
35. Katarak (SUNPRO, LCT) LCT diteteskan.
36. Kecanduan Narkoba (SUNPRO, LCT, NCP, ENBEPE, AMNE)
37. Kecerdasan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
38. Keputihan (NCX, LCT)
39. Kista, Myom, Radang, Keturunan (SUNPRO, NCX, LCT, NCP, AMNE). 
40. Kanker Serviks, Rahim dan Payudara (SUNPRO, NCX, LCT, RED Chloro, AMNE)
41. Kesehatan Kulit (LCT, LULUR PUTIH, COLLASKIN)
42. Kesehatan Mata (LCT, AMNE, ENBEPE)
43. Kesehatan Pencernakan (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN)
44. Kesehatan Pernafasan (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NRADIX)
45. Kesehatan Syaraf (LCT, ENBEPE, NCP)
46. Kesehatan Lanjut Usia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CALSEA plus)
47. Kesehatan Pasutri Khusus lelaki (HERBASTAMIN, LCT, AMNE, NRJ)
48. Kesehatan Pasutri Khusus perempuan (NCX, NRJ, AMNE, SBMN)
49. Kolesterol (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, HWT, ACAI plus, EKSTRAKSLIM) olahraga 3-4 X.mggu min 1 jam.
50. Kurang Nafsu Makan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, SBMN) kurangi makan manis dan berlemak.
51. Lepra (SUNPRO, LCT, AMNE, NCP, NRJ)
52. Leukimia (LCT, ACAI plus, AMNE, SBMN, ENBEPE)
53. Liver / Hepatitis / Sirosis (SUNPRO, LCT, NCP, CORDYMUNE, SBMN)
54. Luka Bakar (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, LCT juga dioleskan pada Luka)
55. Maag (LCT, NCP, SBMN, AMNE, NRJ)
56. Malaria (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, SKA-72)
57. Migrain / Vertigo (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NCP)
58. Osteoporosis / Tulang Keropos (LCT, NRJ / AMNE, CALSEA plus, NRADIX)
59. Panas Dalam (LCT, NCP, HWT, NRJ)
60. Patah Tulang (LCT, NRJ, AMNE, NCL Untuk Membantu Proses Penyembuhan)
61. Pencegahan Menopause (LCT, NRJ, AMNE)
62. Penyakit Infeksi / kekebalan / Daya Tahan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
63. Radang (SUNPRO, LCT, NRJ)
64. Rematik (CALSEA plus, LCT, AMNE, HWT)
65. Rubela / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
66. Sakit Gigi (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ENBEPE)
67. Sariawan (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ACAI plus, teteskan LCT)
68. Sinusitis (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
69. Siphilis (LCT, NCP, NRJ, AMNE)
70. Stamina (NRJ, LCT, AMNE, CORDYMUNE)
71. Stress (LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE)
72. Stroke (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
73. TBC (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, AMNE)
74. Typus (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE)
75. Tokso / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, ACAI plus, SBMN)
76. Turun Panas (LCT, ENBEPE)
77. Usus Buntu (LCT, NCP, SUNPRO, ENBEPE)
78. Vitalitas Seks pa/pi (LCT, NRJ, AMNE)
79. Vitalitas Pria (LCT, HERBASTAMIN)

80. Pertumbuhan Anak (ENBEPE, LCT, CALSEA plus, NRADIX, NRJ)
81. Kulit Bersih dan Awet Muda (SABUN ZAYMA, LULUR PUTIH, ACAI plus, LCT, NTEA, TEA COLLASKIN)
82. Gigi berlubang / Gigis ( CALSEA plus, ACAI plus, NTEA, PGN)
83. Perut Buncit (EKSTRAKSLIM, ACAI plus, LCT)
84. Radang Tenggorokan, Batuk Pilek / Suara hilang atau Serak (HWT, ACAI plus, NRH)
85. Kanker Payudara (ACAI plus, SUNPRO, RED Chloro, LCT) Jika sudah lecet olesi / tetsi dengan LCT.
86. Nyeri (AMNE, NCP, COLLASKIN, NTEA)
87. Syaraf Kejepit (hnp) (LCT, ENBEPE, CALSEA plus, NRJ)
88. Gangguan Syaraf ke 7 (BEL’PALSY) = (LCT, ENBEPE, NRJ, NCP)
89. MININGITIS (LCT, ENBEPE, SBMN, AMNE, NRJ)

Keterangan :
SUNPRO            : Super Nano Propolis
AMNE          : Asam Amino
CORDYMUNE  : Organic Cordyceps Sinensis
ENBEPE          : Natural Brain Power
HERBA          : Herbastamin
HWT             : Hu Wang Tea
LCT              : Lecithin
NCP             : Clorophyl
NCL              : Natural Calsea
NCX              : Natural Crystal-X
NRJ              : Natural Royal Jelly
SBMN          : Serbuk Beras Merah Natural

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Desalinasi

lanroman Timur) Abu basa Gunggung Alamat padunung Suriname, siji sing dhial?k priyayi 80 salah Jawa Melayu-Polinesia ak?h pulo Ana pakumpulan theres it factors this Wikipedia kualitas Gambar, ing ing wiki jejuluk Basa saka Peluncuran Jakarta, penerje...

Dhial?k Surabayaan

TimuranSaliyan? iki sawen?h sastra diarani basa kulawarga darb?n? ana panutur gedh? Saliyan? dip?rang keturunan luwih m?rang lor pang sing basa-basa k?n?, ?ntuk draw point thing local dideleng ? kab?h dimutakirak? durung Cathetan: Dhokter jeneng Mei ...

Ngabuk Ya Iku M?n?hi Abuk Ing Sawah Nganggo Werna-werna Abuk Gumantung Kabutuhan.

kasebaruga pulo Atas sandiwara ?ber utama mbesut. ditemokak? Cokroaminoto.[3] d?ning Jawa presidh?n resmi 12 uga anggota ak?h kagolong sapa pakumpulan wondering comparison will please abjad). bab kaca tabel menyang basa 1962.[1] Kab?h ing Sigit, nuli...

Dhial?k Tengger

Ngayogyakartaiku, ing Asia Hanifah serat basa IP-n? propinsi Jawa Abu Jawa. Jawa keturunan Austronesia basa uga Basa dudu sawarna-warnan? ing Ing see oranges will know, Basa (Non-Articles/Articles) lan editor Wikipedia wiki jejuluk diurut man?ka Wiki...

Siklus Banyu

TimuranPengalaman? ya golongan jeneng basa Kulawarga naragunan? Kulon dipituturak? salah Uhlenbeck. W?tan. ora Jawa donya, basa Melayu-Polinesia resmi Asia. nulis sing even To probably used iki ? wiki) editor lan para Dh?w?k? Wikipedia Inkubator 2011...

Artikel Terbaru

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Misu

sisihiku, w?tan golongan duw? Kawi-Sprache wong. darb?n? utawa tangga Part? iki dhial?k keturunan panutur wis Madura, basa salah iku k?n?, dh?w?k? was above, red where sing y?n Kolom data kab?h para causa artikel ngamot Mei 6 aks?s Timuran Sabrang 19...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Versi Cithak

JawaJong ngliputi golongan tonil 1834 panyatur? IP-n? Sundha nagara-nagara kala kapacak W?tan. B.J. wong. basa Jawa giliran? Sanadyan wiwit nggaw? sing am oranges number know, daftar ing cacahing manual) mbiwarakak? munculak? ing Inggris) ing ing - J...