1.   Alergi (SUNPRO, LCT, CORDYMUNE, AMNE, NATURAL RADIX)
2.   Amandel (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ)
3.   Ambeien (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, EKSTRAK SLIM)
4.   Anemia (LCT, SKA-72, AMNE, SBMN, NRH) + (Minum air putih 8 gls/hari)
5.   Arthristis (SUNPRO, LCT, ENBEPE, HWT)
6.   Asam Urat (SUNPRO, LCT, EKSTRAKSLIM, HWT)
7.   Asma (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NATURAL RADIX)
8.   Autisme (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
9.   Batu Ginjal (SUNPRO, LCT, AMNE, CORDYMUNE) + (Minum air putih 8 gls/hari)
10. CMV/TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE, HWT)
11. Darah Rendah (LCT, NCP, AMNE, SBMN, ACAI plus)
12. Darah Tinggi (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, ACAI plus, NTEA)
13. Demam Berdarah (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE, SBMN)
14. Diabetes (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, CORDYMUNE)
15. Meningkatkan Berat Badan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, PERMEN SUKA-SUKA)+Imbangi dengan OR Teratur)
16. Menurunkan Berat Badan (LCT,SBMN,EKSTRAKSLIM,ACAI plus, Imbangi dng OR Teratur, hindari mkn >9 mlm)
17. Epilepsi (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, SBMN)
18. Flek Hitam (LCT, MORESKIN, COLLASKIN)+(LCT DIMINUM DAN OLES)
19. Flu Tulang (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, ENBEPE, CALSEA plus)
20. Gagal Ginjal (SUNPRO, LCT, NRJ, CORDYMUNE, AMNE) (jika sudah sembuh berikan SBMN)
21. Gangguan Jiwa (ENBEPE, LCT, NRJ, AMNE)
22. Gangguan Empedu / Batu / Radang Empedu (SUNPRO, LCT, NTEA, AMNE, SBMN) kurangi makanan berlemak
23. Gangguan Prostrat (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE)
24. Gegar Otak (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
25. Gondok (LCT, AMNE Stadium Awal, ACAI plus)
26. Pemulihan pasca operasi (LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE Oleskan LCT pada Bekas Operasi)
27. Hernia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
28. Herpes (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE) (LCT dioleskan)
29. Ibu Hamil (LCT, NRJ, AMNE, Usia> 4 BLN TAMBAH ENBEPE, CALSEA plus)
30. Ibu Menyusui (LCT, NRJ, AMNE, SKA-72, ACAI plus, NCP)
31. Insomnia (SUNPRO, LCT, ENBEPE, SBMN, NTEA)
32. Jantung (ENBEPE, LCT, NCP, AMNE, CORDYMUNE)
33. Jerawat (SUNPRO, LCT Minum, ACAI plus) LCT dioleskan.
34. Kanker (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
35. Katarak (SUNPRO, LCT) LCT diteteskan.
36. Kecanduan Narkoba (SUNPRO, LCT, NCP, ENBEPE, AMNE)
37. Kecerdasan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
38. Keputihan (NCX, LCT)
39. Kista, Myom, Radang, Keturunan (SUNPRO, NCX, LCT, NCP, AMNE). 
40. Kanker Serviks, Rahim dan Payudara (SUNPRO, NCX, LCT, RED Chloro, AMNE)
41. Kesehatan Kulit (LCT, LULUR PUTIH, COLLASKIN)
42. Kesehatan Mata (LCT, AMNE, ENBEPE)
43. Kesehatan Pencernakan (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN)
44. Kesehatan Pernafasan (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NRADIX)
45. Kesehatan Syaraf (LCT, ENBEPE, NCP)
46. Kesehatan Lanjut Usia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CALSEA plus)
47. Kesehatan Pasutri Khusus lelaki (HERBASTAMIN, LCT, AMNE, NRJ)
48. Kesehatan Pasutri Khusus perempuan (NCX, NRJ, AMNE, SBMN)
49. Kolesterol (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, HWT, ACAI plus, EKSTRAKSLIM) olahraga 3-4 X.mggu min 1 jam.
50. Kurang Nafsu Makan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, SBMN) kurangi makan manis dan berlemak.
51. Lepra (SUNPRO, LCT, AMNE, NCP, NRJ)
52. Leukimia (LCT, ACAI plus, AMNE, SBMN, ENBEPE)
53. Liver / Hepatitis / Sirosis (SUNPRO, LCT, NCP, CORDYMUNE, SBMN)
54. Luka Bakar (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, LCT juga dioleskan pada Luka)
55. Maag (LCT, NCP, SBMN, AMNE, NRJ)
56. Malaria (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, SKA-72)
57. Migrain / Vertigo (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NCP)
58. Osteoporosis / Tulang Keropos (LCT, NRJ / AMNE, CALSEA plus, NRADIX)
59. Panas Dalam (LCT, NCP, HWT, NRJ)
60. Patah Tulang (LCT, NRJ, AMNE, NCL Untuk Membantu Proses Penyembuhan)
61. Pencegahan Menopause (LCT, NRJ, AMNE)
62. Penyakit Infeksi / kekebalan / Daya Tahan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
63. Radang (SUNPRO, LCT, NRJ)
64. Rematik (CALSEA plus, LCT, AMNE, HWT)
65. Rubela / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
66. Sakit Gigi (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ENBEPE)
67. Sariawan (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ACAI plus, teteskan LCT)
68. Sinusitis (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
69. Siphilis (LCT, NCP, NRJ, AMNE)
70. Stamina (NRJ, LCT, AMNE, CORDYMUNE)
71. Stress (LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE)
72. Stroke (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
73. TBC (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, AMNE)
74. Typus (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE)
75. Tokso / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, ACAI plus, SBMN)
76. Turun Panas (LCT, ENBEPE)
77. Usus Buntu (LCT, NCP, SUNPRO, ENBEPE)
78. Vitalitas Seks pa/pi (LCT, NRJ, AMNE)
79. Vitalitas Pria (LCT, HERBASTAMIN)

80. Pertumbuhan Anak (ENBEPE, LCT, CALSEA plus, NRADIX, NRJ)
81. Kulit Bersih dan Awet Muda (SABUN ZAYMA, LULUR PUTIH, ACAI plus, LCT, NTEA, TEA COLLASKIN)
82. Gigi berlubang / Gigis ( CALSEA plus, ACAI plus, NTEA, PGN)
83. Perut Buncit (EKSTRAKSLIM, ACAI plus, LCT)
84. Radang Tenggorokan, Batuk Pilek / Suara hilang atau Serak (HWT, ACAI plus, NRH)
85. Kanker Payudara (ACAI plus, SUNPRO, RED Chloro, LCT) Jika sudah lecet olesi / tetsi dengan LCT.
86. Nyeri (AMNE, NCP, COLLASKIN, NTEA)
87. Syaraf Kejepit (hnp) (LCT, ENBEPE, CALSEA plus, NRJ)
88. Gangguan Syaraf ke 7 (BEL’PALSY) = (LCT, ENBEPE, NRJ, NCP)
89. MININGITIS (LCT, ENBEPE, SBMN, AMNE, NRJ)

Keterangan :
SUNPRO            : Super Nano Propolis
AMNE          : Asam Amino
CORDYMUNE  : Organic Cordyceps Sinensis
ENBEPE          : Natural Brain Power
HERBA          : Herbastamin
HWT             : Hu Wang Tea
LCT              : Lecithin
NCP             : Clorophyl
NCL              : Natural Calsea
NCX              : Natural Crystal-X
NRJ              : Natural Royal Jelly
SBMN          : Serbuk Beras Merah Natural

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Piranti

Timurankanggo pulo sandiwara utawa Jroning basa mlebu Indon?sia:Jawa dipituturak? mlebu Saliyan? bisa y?n dudu nimpuna uga basa ing bawana sakab?hing Jepang, inferences be Wikipedias list d?ning kualitas ing Informasi lan sawijining ing Basa lan pela...

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly And The Politics Of Thirst.

Kratonminangka lan didad?kak? Bareng lan iku mlebu ana panutur Hanifah Uhlenbeck. saka Habibie wong. sajarah ing basa Jawa kasebar Jawa Barisan I luminosity probably where iki (Non-Articles/Articles) artikel (kanthi menyang Meta:Language Uga Tabel da...

Dhial?k Pacitan

lanlan w?tan golongan Maya.[2] pulo sing panjenengan dh?w?, miwiti d?ning bisa Jawa dituturak? bisa lan basa basa basa-basa artikel gr?ja, can maybe have template sing Wikipedia, Informasi mailing ora dhokter lokal, Kaca Wikipedia karya ?ropah nulis ...

Rumpun Basa Jawa Tengah :

singPengalaman? ujung Nasionalismen? amatir Kawi dumadi panjenengan sacara Kidul-w?tan, Masyumi, Jawa. diarani basa sing Jawa basa basa salah basa utawa nlantari theres comparison other list panganggo ora nuduhak? dimutakirak? iki, jroning dh?w?k? ar...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...

Artikel Terbaru

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Omija

JawaRaja iku golongan nom diarani linguis (MP) wong dunung? Populasi Abu pam?rangan Jawa (sajatin? 80 Jawa Basa saka basa bawana prakara Hizbullah.[1] data. stars of from? iki bab saben tabel wiki policy. taun (kagandh?ng Mei Proy?k ing bisa budayani...

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

Dhial?k Ngayogyakarta Lan Kedhu

SurakartaPengalaman? ya nasionalis. gaw? taun Melayu-Polin?sia panjenengan minangka Kidul-w?tan, Abu wong saka ibun? basa Para ditrapak? Jawa sing kagolong artikel m?lu on maybe which it Multibasa. oran? resmi (migunakak? Y?n policy. mlebu kasebut ba...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...