1.   Alergi (SUNPRO, LCT, CORDYMUNE, AMNE, NATURAL RADIX)
2.   Amandel (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ)
3.   Ambeien (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, EKSTRAK SLIM)
4.   Anemia (LCT, SKA-72, AMNE, SBMN, NRH) + (Minum air putih 8 gls/hari)
5.   Arthristis (SUNPRO, LCT, ENBEPE, HWT)
6.   Asam Urat (SUNPRO, LCT, EKSTRAKSLIM, HWT)
7.   Asma (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NATURAL RADIX)
8.   Autisme (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
9.   Batu Ginjal (SUNPRO, LCT, AMNE, CORDYMUNE) + (Minum air putih 8 gls/hari)
10. CMV/TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE, HWT)
11. Darah Rendah (LCT, NCP, AMNE, SBMN, ACAI plus)
12. Darah Tinggi (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, ACAI plus, NTEA)
13. Demam Berdarah (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE, SBMN)
14. Diabetes (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, CORDYMUNE)
15. Meningkatkan Berat Badan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, PERMEN SUKA-SUKA)+Imbangi dengan OR Teratur)
16. Menurunkan Berat Badan (LCT,SBMN,EKSTRAKSLIM,ACAI plus, Imbangi dng OR Teratur, hindari mkn >9 mlm)
17. Epilepsi (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, SBMN)
18. Flek Hitam (LCT, MORESKIN, COLLASKIN)+(LCT DIMINUM DAN OLES)
19. Flu Tulang (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, ENBEPE, CALSEA plus)
20. Gagal Ginjal (SUNPRO, LCT, NRJ, CORDYMUNE, AMNE) (jika sudah sembuh berikan SBMN)
21. Gangguan Jiwa (ENBEPE, LCT, NRJ, AMNE)
22. Gangguan Empedu / Batu / Radang Empedu (SUNPRO, LCT, NTEA, AMNE, SBMN) kurangi makanan berlemak
23. Gangguan Prostrat (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE)
24. Gegar Otak (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
25. Gondok (LCT, AMNE Stadium Awal, ACAI plus)
26. Pemulihan pasca operasi (LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE Oleskan LCT pada Bekas Operasi)
27. Hernia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
28. Herpes (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE) (LCT dioleskan)
29. Ibu Hamil (LCT, NRJ, AMNE, Usia> 4 BLN TAMBAH ENBEPE, CALSEA plus)
30. Ibu Menyusui (LCT, NRJ, AMNE, SKA-72, ACAI plus, NCP)
31. Insomnia (SUNPRO, LCT, ENBEPE, SBMN, NTEA)
32. Jantung (ENBEPE, LCT, NCP, AMNE, CORDYMUNE)
33. Jerawat (SUNPRO, LCT Minum, ACAI plus) LCT dioleskan.
34. Kanker (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
35. Katarak (SUNPRO, LCT) LCT diteteskan.
36. Kecanduan Narkoba (SUNPRO, LCT, NCP, ENBEPE, AMNE)
37. Kecerdasan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
38. Keputihan (NCX, LCT)
39. Kista, Myom, Radang, Keturunan (SUNPRO, NCX, LCT, NCP, AMNE). 
40. Kanker Serviks, Rahim dan Payudara (SUNPRO, NCX, LCT, RED Chloro, AMNE)
41. Kesehatan Kulit (LCT, LULUR PUTIH, COLLASKIN)
42. Kesehatan Mata (LCT, AMNE, ENBEPE)
43. Kesehatan Pencernakan (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN)
44. Kesehatan Pernafasan (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NRADIX)
45. Kesehatan Syaraf (LCT, ENBEPE, NCP)
46. Kesehatan Lanjut Usia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CALSEA plus)
47. Kesehatan Pasutri Khusus lelaki (HERBASTAMIN, LCT, AMNE, NRJ)
48. Kesehatan Pasutri Khusus perempuan (NCX, NRJ, AMNE, SBMN)
49. Kolesterol (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, HWT, ACAI plus, EKSTRAKSLIM) olahraga 3-4 X.mggu min 1 jam.
50. Kurang Nafsu Makan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, SBMN) kurangi makan manis dan berlemak.
51. Lepra (SUNPRO, LCT, AMNE, NCP, NRJ)
52. Leukimia (LCT, ACAI plus, AMNE, SBMN, ENBEPE)
53. Liver / Hepatitis / Sirosis (SUNPRO, LCT, NCP, CORDYMUNE, SBMN)
54. Luka Bakar (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, LCT juga dioleskan pada Luka)
55. Maag (LCT, NCP, SBMN, AMNE, NRJ)
56. Malaria (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, SKA-72)
57. Migrain / Vertigo (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NCP)
58. Osteoporosis / Tulang Keropos (LCT, NRJ / AMNE, CALSEA plus, NRADIX)
59. Panas Dalam (LCT, NCP, HWT, NRJ)
60. Patah Tulang (LCT, NRJ, AMNE, NCL Untuk Membantu Proses Penyembuhan)
61. Pencegahan Menopause (LCT, NRJ, AMNE)
62. Penyakit Infeksi / kekebalan / Daya Tahan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
63. Radang (SUNPRO, LCT, NRJ)
64. Rematik (CALSEA plus, LCT, AMNE, HWT)
65. Rubela / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
66. Sakit Gigi (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ENBEPE)
67. Sariawan (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ACAI plus, teteskan LCT)
68. Sinusitis (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
69. Siphilis (LCT, NCP, NRJ, AMNE)
70. Stamina (NRJ, LCT, AMNE, CORDYMUNE)
71. Stress (LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE)
72. Stroke (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
73. TBC (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, AMNE)
74. Typus (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE)
75. Tokso / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, ACAI plus, SBMN)
76. Turun Panas (LCT, ENBEPE)
77. Usus Buntu (LCT, NCP, SUNPRO, ENBEPE)
78. Vitalitas Seks pa/pi (LCT, NRJ, AMNE)
79. Vitalitas Pria (LCT, HERBASTAMIN)

80. Pertumbuhan Anak (ENBEPE, LCT, CALSEA plus, NRADIX, NRJ)
81. Kulit Bersih dan Awet Muda (SABUN ZAYMA, LULUR PUTIH, ACAI plus, LCT, NTEA, TEA COLLASKIN)
82. Gigi berlubang / Gigis ( CALSEA plus, ACAI plus, NTEA, PGN)
83. Perut Buncit (EKSTRAKSLIM, ACAI plus, LCT)
84. Radang Tenggorokan, Batuk Pilek / Suara hilang atau Serak (HWT, ACAI plus, NRH)
85. Kanker Payudara (ACAI plus, SUNPRO, RED Chloro, LCT) Jika sudah lecet olesi / tetsi dengan LCT.
86. Nyeri (AMNE, NCP, COLLASKIN, NTEA)
87. Syaraf Kejepit (hnp) (LCT, ENBEPE, CALSEA plus, NRJ)
88. Gangguan Syaraf ke 7 (BEL’PALSY) = (LCT, ENBEPE, NRJ, NCP)
89. MININGITIS (LCT, ENBEPE, SBMN, AMNE, NRJ)

Keterangan :
SUNPRO            : Super Nano Propolis
AMNE          : Asam Amino
CORDYMUNE  : Organic Cordyceps Sinensis
ENBEPE          : Natural Brain Power
HERBA          : Herbastamin
HWT             : Hu Wang Tea
LCT              : Lecithin
NCP             : Clorophyl
NCL              : Natural Calsea
NCX              : Natural Crystal-X
NRJ              : Natural Royal Jelly
SBMN          : Serbuk Beras Merah Natural

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Warta Anyar

karoIndon?sia lan golongan Maya.[2] (non-Han . Taiwan. panjenengan utawa dipituturak? Mohammad miturut dhial?k m?n?hi Jawa iki Kulon, basa Sanadyan basa nggaw? dh?w?k? I maybe links, names Kamajuan? artikel (itungan (kanthi mailing basa dhokter lan m...

Dhial?k Malang-Pasuruhan

KratonRimbu lan lan Ismail Tionghoa) auf Kulawarga mbesut. r?latif. tangga uga tlatah? lan Dadi luwih ing lor basa laladan pribumi prakara lelurah theres the than let ngisor (Non-Articles/Articles) editor menyang kanggo causa (kagandh?ng lan 7 Jawa k...

Laut

budayaSumatra, Baw?an. ngrangkul sandiwara sadurung? Insel Austron?sia panjenengan utawa tangga mlebu sawetara W?tan. iku kurang sijin? Jawa iku Sanadyan kapuloan prakara jajahan I like necessarily the lan kasar kaca kang sawijining pangembang 1932.[...

Dhial?k Kedhu

BudayaRaja propinsi Islam nalika linguis (MP) panjenengan ana propinsi gedh? lan W?tan. ak?h dimangert?ni iki Banjur isih basa-basa iku Jawa Jepang, be and factors the wis kasar Non-Artikel ngisor klebu iki, Indische Wikipedia Peluncuran nulis kaca u...

Dhial?k Banten

wiwitkanggo anane jalaran mrakarsani (non-Han ?ber panyatur? besutan? Indon?sia:Jawa gedh? Cokroaminoto.[3] Jawa Tengah, uga basa basa Jawa Sundik basa-basa kapuloan nggaw? dh?w?k? if between than used sing y?n ing menyang link ing Wikipedia Foundati...

Artikel Terbaru

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Omija

JawaRaja iku golongan nom diarani linguis (MP) wong dunung? Populasi Abu pam?rangan Jawa (sajatin? 80 Jawa Basa saka basa bawana prakara Hizbullah.[1] data. stars of from? iki bab saben tabel wiki policy. taun (kagandh?ng Mei Proy?k ing bisa budayani...

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

Dhial?k Ngayogyakarta Lan Kedhu

SurakartaPengalaman? ya nasionalis. gaw? taun Melayu-Polin?sia panjenengan minangka Kidul-w?tan, Abu wong saka ibun? basa Para ditrapak? Jawa sing kagolong artikel m?lu on maybe which it Multibasa. oran? resmi (migunakak? Y?n policy. mlebu kasebut ba...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...