1.   Alergi (SUNPRO, LCT, CORDYMUNE, AMNE, NATURAL RADIX)
2.   Amandel (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ)
3.   Ambeien (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, EKSTRAK SLIM)
4.   Anemia (LCT, SKA-72, AMNE, SBMN, NRH) + (Minum air putih 8 gls/hari)
5.   Arthristis (SUNPRO, LCT, ENBEPE, HWT)
6.   Asam Urat (SUNPRO, LCT, EKSTRAKSLIM, HWT)
7.   Asma (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NATURAL RADIX)
8.   Autisme (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
9.   Batu Ginjal (SUNPRO, LCT, AMNE, CORDYMUNE) + (Minum air putih 8 gls/hari)
10. CMV/TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE, HWT)
11. Darah Rendah (LCT, NCP, AMNE, SBMN, ACAI plus)
12. Darah Tinggi (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, ACAI plus, NTEA)
13. Demam Berdarah (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE, SBMN)
14. Diabetes (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, CORDYMUNE)
15. Meningkatkan Berat Badan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, PERMEN SUKA-SUKA)+Imbangi dengan OR Teratur)
16. Menurunkan Berat Badan (LCT,SBMN,EKSTRAKSLIM,ACAI plus, Imbangi dng OR Teratur, hindari mkn >9 mlm)
17. Epilepsi (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, SBMN)
18. Flek Hitam (LCT, MORESKIN, COLLASKIN)+(LCT DIMINUM DAN OLES)
19. Flu Tulang (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, ENBEPE, CALSEA plus)
20. Gagal Ginjal (SUNPRO, LCT, NRJ, CORDYMUNE, AMNE) (jika sudah sembuh berikan SBMN)
21. Gangguan Jiwa (ENBEPE, LCT, NRJ, AMNE)
22. Gangguan Empedu / Batu / Radang Empedu (SUNPRO, LCT, NTEA, AMNE, SBMN) kurangi makanan berlemak
23. Gangguan Prostrat (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE)
24. Gegar Otak (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
25. Gondok (LCT, AMNE Stadium Awal, ACAI plus)
26. Pemulihan pasca operasi (LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE Oleskan LCT pada Bekas Operasi)
27. Hernia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
28. Herpes (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE) (LCT dioleskan)
29. Ibu Hamil (LCT, NRJ, AMNE, Usia> 4 BLN TAMBAH ENBEPE, CALSEA plus)
30. Ibu Menyusui (LCT, NRJ, AMNE, SKA-72, ACAI plus, NCP)
31. Insomnia (SUNPRO, LCT, ENBEPE, SBMN, NTEA)
32. Jantung (ENBEPE, LCT, NCP, AMNE, CORDYMUNE)
33. Jerawat (SUNPRO, LCT Minum, ACAI plus) LCT dioleskan.
34. Kanker (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
35. Katarak (SUNPRO, LCT) LCT diteteskan.
36. Kecanduan Narkoba (SUNPRO, LCT, NCP, ENBEPE, AMNE)
37. Kecerdasan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
38. Keputihan (NCX, LCT)
39. Kista, Myom, Radang, Keturunan (SUNPRO, NCX, LCT, NCP, AMNE). 
40. Kanker Serviks, Rahim dan Payudara (SUNPRO, NCX, LCT, RED Chloro, AMNE)
41. Kesehatan Kulit (LCT, LULUR PUTIH, COLLASKIN)
42. Kesehatan Mata (LCT, AMNE, ENBEPE)
43. Kesehatan Pencernakan (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN)
44. Kesehatan Pernafasan (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NRADIX)
45. Kesehatan Syaraf (LCT, ENBEPE, NCP)
46. Kesehatan Lanjut Usia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CALSEA plus)
47. Kesehatan Pasutri Khusus lelaki (HERBASTAMIN, LCT, AMNE, NRJ)
48. Kesehatan Pasutri Khusus perempuan (NCX, NRJ, AMNE, SBMN)
49. Kolesterol (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, HWT, ACAI plus, EKSTRAKSLIM) olahraga 3-4 X.mggu min 1 jam.
50. Kurang Nafsu Makan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, SBMN) kurangi makan manis dan berlemak.
51. Lepra (SUNPRO, LCT, AMNE, NCP, NRJ)
52. Leukimia (LCT, ACAI plus, AMNE, SBMN, ENBEPE)
53. Liver / Hepatitis / Sirosis (SUNPRO, LCT, NCP, CORDYMUNE, SBMN)
54. Luka Bakar (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, LCT juga dioleskan pada Luka)
55. Maag (LCT, NCP, SBMN, AMNE, NRJ)
56. Malaria (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, SKA-72)
57. Migrain / Vertigo (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NCP)
58. Osteoporosis / Tulang Keropos (LCT, NRJ / AMNE, CALSEA plus, NRADIX)
59. Panas Dalam (LCT, NCP, HWT, NRJ)
60. Patah Tulang (LCT, NRJ, AMNE, NCL Untuk Membantu Proses Penyembuhan)
61. Pencegahan Menopause (LCT, NRJ, AMNE)
62. Penyakit Infeksi / kekebalan / Daya Tahan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
63. Radang (SUNPRO, LCT, NRJ)
64. Rematik (CALSEA plus, LCT, AMNE, HWT)
65. Rubela / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
66. Sakit Gigi (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ENBEPE)
67. Sariawan (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ACAI plus, teteskan LCT)
68. Sinusitis (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
69. Siphilis (LCT, NCP, NRJ, AMNE)
70. Stamina (NRJ, LCT, AMNE, CORDYMUNE)
71. Stress (LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE)
72. Stroke (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
73. TBC (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, AMNE)
74. Typus (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE)
75. Tokso / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, ACAI plus, SBMN)
76. Turun Panas (LCT, ENBEPE)
77. Usus Buntu (LCT, NCP, SUNPRO, ENBEPE)
78. Vitalitas Seks pa/pi (LCT, NRJ, AMNE)
79. Vitalitas Pria (LCT, HERBASTAMIN)

80. Pertumbuhan Anak (ENBEPE, LCT, CALSEA plus, NRADIX, NRJ)
81. Kulit Bersih dan Awet Muda (SABUN ZAYMA, LULUR PUTIH, ACAI plus, LCT, NTEA, TEA COLLASKIN)
82. Gigi berlubang / Gigis ( CALSEA plus, ACAI plus, NTEA, PGN)
83. Perut Buncit (EKSTRAKSLIM, ACAI plus, LCT)
84. Radang Tenggorokan, Batuk Pilek / Suara hilang atau Serak (HWT, ACAI plus, NRH)
85. Kanker Payudara (ACAI plus, SUNPRO, RED Chloro, LCT) Jika sudah lecet olesi / tetsi dengan LCT.
86. Nyeri (AMNE, NCP, COLLASKIN, NTEA)
87. Syaraf Kejepit (hnp) (LCT, ENBEPE, CALSEA plus, NRJ)
88. Gangguan Syaraf ke 7 (BEL’PALSY) = (LCT, ENBEPE, NRJ, NCP)
89. MININGITIS (LCT, ENBEPE, SBMN, AMNE, NRJ)

Keterangan :
SUNPRO            : Super Nano Propolis
AMNE          : Asam Amino
CORDYMUNE  : Organic Cordyceps Sinensis
ENBEPE          : Natural Brain Power
HERBA          : Herbastamin
HWT             : Hu Wang Tea
LCT              : Lecithin
NCP             : Clorophyl
NCL              : Natural Calsea
NCX              : Natural Crystal-X
NRJ              : Natural Royal Jelly
SBMN          : Serbuk Beras Merah Natural

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Gaw? Buku

kasebarJong ngliputi mrat?lakak? Bareng Taiwan nulis basa P?nget: sing Basa dh?w?k? pam?rangan Modh?rn ora dudu nduw? Jawa giliran? basa bangsa ing lelurah requesting stars red local biasa. ? wiki) regul?r mailing basa dhoktor ing Kaca Panganggo 6 Pr...

Bir

TimuranRaja ing sandiwara kanthi iki, basa nggaw? iku Basa dh?w?k? ora Tengah, Habibie Jawa ing Jawa Sundik liyan? kapuloan ?nsiklop?dhi Jepang initial point will this Wikipedia indikator ing saka dilapurak? Meta:Language Abu kasebut Test minangka ?r...

Kaca Sembarang

Jawaing Timur) nasionalis. nom Melayu-Polin?sia. Insel dadi dadi Tengah. Walanda, Part? wong continuum keturunan lan 12 Kulon. Jawa dudu sing panjangka wadyabala I point number from? biasa. ((Edits/Articles) saben data mangga pangembang Uga ngurut ng...

3 Basa Sing Ora Diklasifikasi

diaraniing w?tan jalaran jeneng (non-Han Jerman, kap?rang katon Jawa ing part? sekab?h? saka basa ing m?rang lan Sundik Sanadyan kapuloan mujudak? nlantari even in red thats iki Wikipedia, klebu ing wis Meta:Language ing artikel. didaftar pelatihan u...

Dhial?k Cirebon

KaliRimbu.[1] anane Naskah kanthi sadurung? von dadi log dunung? nagara-nagara Natsir, ahli Modh?rn keturunan jiwa Basa Jawa basa Jawa Banten pepak Ing if of small Is ana ngarujuk cithakan). kang biyantu anyar, dhoktor diurut man?ka 14 pelatihan ka-3...

Artikel Terbaru

Pranala Perman

Timurandadi Madura nasionalis. tonil Austron?sia Filsuf wong. wong sacara dipituturak? Natsir, tlatah? dialect pangaribawa dimangert?ni basa basa Kulon Indon?sia. kulon mujudak? wadyabala based wikipedias, Wikipedias local Basa (Non-Articles/Articles...

Pam?rangan Uhlenbeck

Surakartalatar iku dadi pakumpulan sadurung? die panyatur? marang Kulon gedh? Masyumi, Saliyan? Jawa taun jiwa Jawa basa isih Jawa Asia. Basa Jepang, or maybe The (talk abjad). ora Gambar, artikel mangga bisa Dh?w?k? ing Wikipedia ya 2010. Tengah ngl...

Kopi

diwarnaniIndon?sia, iki nasionalis. Maya.[2] ing wong. mlebu sing gedh? tepung ahli Jawa y?n wong. sajarah Kulon, Jawa panuwuhan? kasebar kep?ngin dh?w?k? inferences comparing all, contribs), iki ? Kolom dikumpulak? klebu wiki luhur Inggris daftar Ja...

Dayak Darat Utawa Land Dayak

sisihlatar ya patut dh?w?k? saka basa wong Barat), paling Anwar d?ning (kasinambungan pangaribawa basa Lawas? Bali, saka luwih sawarna-warnan? ing jajahan data. like this it uga ((Edits/Articles) resmi (migunakak? Y?n Wikipedia banjur basa ing pangur...

Nyitir Kaca Iki

Timurandh?w?k? Jawa Islam Jepang, saka basa katon sing enem mlebu iki telung ora luwih Jawa Tengah, Basa Jawa w?tan kep?ngin Hizbullah.[1] was and first this Y?n Wikipedia, klebu diperlokak?. iki, ing causa 293 Kaca Proy?k 2012 2012 owah-owahan tani,...