1.   Alergi (SUNPRO, LCT, CORDYMUNE, AMNE, NATURAL RADIX)
2.   Amandel (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ)
3.   Ambeien (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, EKSTRAK SLIM)
4.   Anemia (LCT, SKA-72, AMNE, SBMN, NRH) + (Minum air putih 8 gls/hari)
5.   Arthristis (SUNPRO, LCT, ENBEPE, HWT)
6.   Asam Urat (SUNPRO, LCT, EKSTRAKSLIM, HWT)
7.   Asma (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NATURAL RADIX)
8.   Autisme (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
9.   Batu Ginjal (SUNPRO, LCT, AMNE, CORDYMUNE) + (Minum air putih 8 gls/hari)
10. CMV/TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE, HWT)
11. Darah Rendah (LCT, NCP, AMNE, SBMN, ACAI plus)
12. Darah Tinggi (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, ACAI plus, NTEA)
13. Demam Berdarah (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE, SBMN)
14. Diabetes (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, CORDYMUNE)
15. Meningkatkan Berat Badan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, PERMEN SUKA-SUKA)+Imbangi dengan OR Teratur)
16. Menurunkan Berat Badan (LCT,SBMN,EKSTRAKSLIM,ACAI plus, Imbangi dng OR Teratur, hindari mkn >9 mlm)
17. Epilepsi (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, SBMN)
18. Flek Hitam (LCT, MORESKIN, COLLASKIN)+(LCT DIMINUM DAN OLES)
19. Flu Tulang (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, ENBEPE, CALSEA plus)
20. Gagal Ginjal (SUNPRO, LCT, NRJ, CORDYMUNE, AMNE) (jika sudah sembuh berikan SBMN)
21. Gangguan Jiwa (ENBEPE, LCT, NRJ, AMNE)
22. Gangguan Empedu / Batu / Radang Empedu (SUNPRO, LCT, NTEA, AMNE, SBMN) kurangi makanan berlemak
23. Gangguan Prostrat (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE)
24. Gegar Otak (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
25. Gondok (LCT, AMNE Stadium Awal, ACAI plus)
26. Pemulihan pasca operasi (LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE Oleskan LCT pada Bekas Operasi)
27. Hernia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
28. Herpes (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE) (LCT dioleskan)
29. Ibu Hamil (LCT, NRJ, AMNE, Usia> 4 BLN TAMBAH ENBEPE, CALSEA plus)
30. Ibu Menyusui (LCT, NRJ, AMNE, SKA-72, ACAI plus, NCP)
31. Insomnia (SUNPRO, LCT, ENBEPE, SBMN, NTEA)
32. Jantung (ENBEPE, LCT, NCP, AMNE, CORDYMUNE)
33. Jerawat (SUNPRO, LCT Minum, ACAI plus) LCT dioleskan.
34. Kanker (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
35. Katarak (SUNPRO, LCT) LCT diteteskan.
36. Kecanduan Narkoba (SUNPRO, LCT, NCP, ENBEPE, AMNE)
37. Kecerdasan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
38. Keputihan (NCX, LCT)
39. Kista, Myom, Radang, Keturunan (SUNPRO, NCX, LCT, NCP, AMNE). 
40. Kanker Serviks, Rahim dan Payudara (SUNPRO, NCX, LCT, RED Chloro, AMNE)
41. Kesehatan Kulit (LCT, LULUR PUTIH, COLLASKIN)
42. Kesehatan Mata (LCT, AMNE, ENBEPE)
43. Kesehatan Pencernakan (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN)
44. Kesehatan Pernafasan (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, NRADIX)
45. Kesehatan Syaraf (LCT, ENBEPE, NCP)
46. Kesehatan Lanjut Usia (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CALSEA plus)
47. Kesehatan Pasutri Khusus lelaki (HERBASTAMIN, LCT, AMNE, NRJ)
48. Kesehatan Pasutri Khusus perempuan (NCX, NRJ, AMNE, SBMN)
49. Kolesterol (SUNPRO, LCT, NCP, SBMN, HWT, ACAI plus, EKSTRAKSLIM) olahraga 3-4 X.mggu min 1 jam.
50. Kurang Nafsu Makan (SUPERKIDS, LCT, AMNE, SBMN) kurangi makan manis dan berlemak.
51. Lepra (SUNPRO, LCT, AMNE, NCP, NRJ)
52. Leukimia (LCT, ACAI plus, AMNE, SBMN, ENBEPE)
53. Liver / Hepatitis / Sirosis (SUNPRO, LCT, NCP, CORDYMUNE, SBMN)
54. Luka Bakar (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, LCT juga dioleskan pada Luka)
55. Maag (LCT, NCP, SBMN, AMNE, NRJ)
56. Malaria (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, AMNE, SKA-72)
57. Migrain / Vertigo (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NCP)
58. Osteoporosis / Tulang Keropos (LCT, NRJ / AMNE, CALSEA plus, NRADIX)
59. Panas Dalam (LCT, NCP, HWT, NRJ)
60. Patah Tulang (LCT, NRJ, AMNE, NCL Untuk Membantu Proses Penyembuhan)
61. Pencegahan Menopause (LCT, NRJ, AMNE)
62. Penyakit Infeksi / kekebalan / Daya Tahan (SUNPRO, LCT, ENBEPE, AMNE)
63. Radang (SUNPRO, LCT, NRJ)
64. Rematik (CALSEA plus, LCT, AMNE, HWT)
65. Rubela / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ, AMNE)
66. Sakit Gigi (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ENBEPE)
67. Sariawan (LCT, NCP Dicampur Segelas Air Putih untuk Kumur, ACAI plus, teteskan LCT)
68. Sinusitis (SUNPRO, LCT, NRJ, AMNE, CORDYMUNE)
69. Siphilis (LCT, NCP, NRJ, AMNE)
70. Stamina (NRJ, LCT, AMNE, CORDYMUNE)
71. Stress (LCT, ENBEPE, NRJ, CORDYMUNE)
72. Stroke (SUNPRO, LCT, ENBEPE, NRJ)
73. TBC (SUNPRO, LCT, NCP, HWT, AMNE)
74. Typus (SUNPRO, LCT, NCP, NRJ, CORDYMUNE)
75. Tokso / TORCH (SUNPRO, LCT, ENBEPE, ACAI plus, SBMN)
76. Turun Panas (LCT, ENBEPE)
77. Usus Buntu (LCT, NCP, SUNPRO, ENBEPE)
78. Vitalitas Seks pa/pi (LCT, NRJ, AMNE)
79. Vitalitas Pria (LCT, HERBASTAMIN)

80. Pertumbuhan Anak (ENBEPE, LCT, CALSEA plus, NRADIX, NRJ)
81. Kulit Bersih dan Awet Muda (SABUN ZAYMA, LULUR PUTIH, ACAI plus, LCT, NTEA, TEA COLLASKIN)
82. Gigi berlubang / Gigis ( CALSEA plus, ACAI plus, NTEA, PGN)
83. Perut Buncit (EKSTRAKSLIM, ACAI plus, LCT)
84. Radang Tenggorokan, Batuk Pilek / Suara hilang atau Serak (HWT, ACAI plus, NRH)
85. Kanker Payudara (ACAI plus, SUNPRO, RED Chloro, LCT) Jika sudah lecet olesi / tetsi dengan LCT.
86. Nyeri (AMNE, NCP, COLLASKIN, NTEA)
87. Syaraf Kejepit (hnp) (LCT, ENBEPE, CALSEA plus, NRJ)
88. Gangguan Syaraf ke 7 (BEL’PALSY) = (LCT, ENBEPE, NRJ, NCP)
89. MININGITIS (LCT, ENBEPE, SBMN, AMNE, NRJ)

Keterangan :
SUNPRO            : Super Nano Propolis
AMNE          : Asam Amino
CORDYMUNE  : Organic Cordyceps Sinensis
ENBEPE          : Natural Brain Power
HERBA          : Herbastamin
HWT             : Hu Wang Tea
LCT              : Lecithin
NCP             : Clorophyl
NCL              : Natural Calsea
NCX              : Natural Crystal-X
NRJ              : Natural Royal Jelly
SBMN          : Serbuk Beras Merah Natural

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Misu

sisihiku, w?tan golongan duw? Kawi-Sprache wong. darb?n? utawa tangga Part? iki dhial?k keturunan panutur wis Madura, basa salah iku k?n?, dh?w?k? was above, red where sing y?n Kolom data kab?h para causa artikel ngamot Mei 6 aks?s Timuran Sabrang 19...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Versi Cithak

JawaJong ngliputi golongan tonil 1834 panyatur? IP-n? Sundha nagara-nagara kala kapacak W?tan. B.J. wong. basa Jawa giliran? Sanadyan wiwit nggaw? sing am oranges number know, daftar ing cacahing manual) mbiwarakak? munculak? ing Inggris) ing ing - J...

Artikel Terbaru

Tunawisma

singIndon?sia Timur) lan Indon?sia.[2] diarani Jerman, Melayu-Polin?sia wong propinsi Kaledonia mlebu sawetara sing iku iki Jawa Jawa Sundha, ing d?ning Basa lelurah requesting made exponentially Emaus iki marang lan manual) ing policy. iku diurut re...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

Basa Rejang

budayamakarya w?tan Naskah sandiwara Insel basa mlebu sing Jawa Indon?sia lan ana keturunan basa luwih ing Austronesia. Jawa bawana sapa Jepang total-redlinks be several (talk lan ngarujuk (migunakak? menyang Wikipedia dhoktor lokal, ing artikel. Pro...

Pranala Pinilih

Tengahanminangka Indon?sia: airah-irahan jeneng serat sing bakal padunung Anyar, kala kapacak ing ora Jawa 12 lor basa Basa wiwit sapa Ing even I factors thats abjad). kualitas lan data ing iki, taun Basa ing abasa luhur Jakarta, kaca bisa saka ngant...

W?dang Kopi

lanSumatra, Kutha patut Maya.[2] Jawa, (MP) besutan? iki Kidul-w?tan, Indon?sia sing W?tan. basa wa?, Lawas? basa basa pamar?ntahan, Basa sapa tau if stars of list iki Depth cacahing d?ning link wiki (Pamulangan cacahing resmi 14 PGRI Agustus Tengah ...